Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Zeynep ve Fatih Çiftinin Nikah Şahidi Oldu
banner229

İlimizin tanınmış simalarından merhum Ahmet Artar'ın namı diğer (ASKARO ÇÖPÇÜNÜN) oğlu Fatih Artar ve Zeynep Koşar’ın nikâhları kıyıldı.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın kıydığı nikahın şahitliklerini Vali Ali Fuat Atik,İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç yaptı.

Dünya evine giren Zeynep ve Fatih çiftini tebrik eden Vali Ali Fuat Atik, çiftlerin birbirlerini sevip saymalarını aynı zamanda birbirlerine sabrederek, sadakatsizlik etmemeleri hususunda nasihatlerde bulunarak, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Vali Atik, nikâhın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını gelin Zeynep Koşar’a teslim ederek, evlenen çiftlerin ailelerine de hayırlı olsun dileklerini ileterek, düğün takısını taktı.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç gelin ve damada takı takarak genç çifte mutluluklar dilediler.

Genç çiftin düğünü bu akşam  Uğur düğün salonunda saat 19 00'da yapılacağı ve tüm Siirtlileri düğüne davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.