Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Kayabağlar Beldesinde Halkla Buluştu
banner229

Siirt Valisi çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kurtalan ilçesine bağlı Kaybağlar Beldesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Belde Ziyareti sırasında Vali Atik’e; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Kemal Benek,  İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay eşlik etti.

Belde halkı tarafından sevinçle karşılanan Vali Atik, Beldedeki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek, bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet ederek, kendilerine tek tek söz veren Vali Atik, beldenin sorun ve taleplerini dinledi.

Beldeye Kayyum atamasıyla birlikte hizmetlerin kendini göstermeye başladığını kaydeden Vali Atik, Beldedeki sorunları bütçe imkanları dahilinde çözüleceğini belitti.

Terörle mücadele konusunda kararlılık vurgusu yapan Vali Atik, “Halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği en öncelikli hedefimizdir. Huzurun olduğu yerde yatırımlarla birlikte kalkınma da olur dolayısıyla vatandaşlarımızın yaşam standartları daha da yükselir.” diye konuştu.

Daha sonra İhtiyaç sahibi Reşit Petek adlı vatandaşı evinde ziyaret eden Vali Atik, bu ailemize Kurtalan Kaymakamlığınca barınma yardımı yapılarak, oturduğu konutun onarım ve tadilatının yapılacağını belitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.