Bu haber kez okundu.

Vali Atik, İl Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İnşaatını İnceledi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, ilimiz merkez Barış mahallesinde yapımı hızla devam eden yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında inceleme ve denetimlerde bulunarak, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Atik, mevcut İl Emniyet Müdürlüğü binasının yetersiz olması nedeniyle oluşan yeni bina ihtiyacının giderileceğini belirterek, inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını kaydeden Vali Atik, her türlü ihtiyaca yetecek kadar Siirt‘te modern yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının Mayıs ayı sonunda bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Vali Atik, inşaatın kaliteli ve sağlam bir şekilde bitirilerek, zamanında teslim edilmesi talimatını verdi.

Vali Atik’e inceleme sırasında İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ve Firma yetkilileri hazır bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü binası olarak yapımına devam eden inşaat, toplamda 8 bin 280 m2 alan üzerine inşa edilerek, Bodrum+ 4 kattan oluşmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.