Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Güvenlik Noktalarını Denetledi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, kentin giriş ve çıkış noktalarında konuşlanan polis güvenlik birimlerini ziyaret ederek, inceleme ve denetimlerde bulundu.

Vali Atik, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ile birlikte, ilimizin huzur ve güvenliğin sağlanmasında etkin rol oynayan polis kontrol noktalarını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde denetledi.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre güvenlik noktalarında çalışan güvenlik görevlileri ile bir süre sohbet eden Vali Atik, burada yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kentin güvenliği için her türlü tedbirin alındığına dikkat çeken Vali Atik, kontrol noktalarının güvenlik açısından büyük bir önem taşıdığını, yapılan tüm çalışma ve uygulamaların vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik olduğunu ifade etti.

Vali Atik, uygulamalarda devletimizin hoşgörüsünü ve sevgisini benimseyen bir anlayışla hizmet verildiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.