Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Esnaf Ziyaretlerinde
banner229

En son çıkan Valiler kararnamesi ile Ezine Kaymakamlığından ilimiz valiliğine atanan Ali Fuat Atik esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnaf ziyaretlerinde Vali Ali Fuat Atik’e Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay eşlik etti.

Vali Atik yanındakilerle birlikte güres caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, bir kahvede vatandaşlarla birlikte oturarak sohbet edip sorunlarını dinledi.

Güres caddesindeki bir Çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelerek, kendileri ile sohbet eden Vali Atik, Siirt’te huzur ve güven ortamında, Devlet-vatandaş kucaklaşmasının, hoşgörü temelinde devam ettiğini söyledi.

Devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Vali Atik, Siirt'i daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri, kendileri için önemli ve değerli olduğunu sözlerine ekledi.

Vali Atik, birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu belirterek, birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe her türlü sıkıntıların üstesinden gelineceğini söyledi.

Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten esnaflar, Vali Ali Fuat Atik’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şahika koç 7 yıl önce

Sayın valim yolların ve trafiğin durumunu da kontrol edin bir zahmet. Siirtte trafik polisleri ne yapar anlamadım, tek yön ihlali, kırmızı ışık ihlali ve daha bir çok kuralsızlık Siirt trafiğinde yaşanıyor. İnsanın yaşadığı şehirde yolların bozuk olması, sürücülerin hiç bir kurala uymaması ve özellikle de toplum düzenini sağlamakla yükümlü yetkililerin işini yapmaması şehri çekilmez kılıyor. Trafik şubenin başında olanlara sesleniyorum, kuralları uygulamak ve trafiği düzene sokmak için çalışmalı ve ödediğimiz vergilerle aldığınız maaşı hak etmelisiniz. doğan görünümlü şahinlerin ve motorların egzos seslerinden, kırmızı ışık ihlallerinden, ters yöne girip kuralları ihlal edenlerden, çift sıra park yaparak yolları kilitleyenlerden bıktık. Lütfen işinizi yapın.