Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik,Havaalanında Yapılan Çalışmaları İnceledi
banner229

Siirt Havalimanının yeniden trafiğe açılmasına yönelik çalışmalar, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ve Siirt İl Özel İdaresi koordinesinde devam ediyor.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile birlikte Siirt Havaalanında yapılan çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Atik, havalimanı içerisinde bulunan tepelerin tesviyesi ve pistin şerit sahalarında düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, uçuşların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yapılması amacıyla ‘Glide Path’ cihazının havaalanına kurulması için de çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti.

Havaalanında yer hizmetlerindeki alt-yapı çalışmalarının biran önce tamamlanmasını isteyen Vali Atik, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğüne ve İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür etti.

Vali Atik, ilimize uçuşların yeniden yapılması amacıyla büyük bir çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.