Bu haber kez okundu.

Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hacıbektaşoğlu Başkanlığında Yapıldı
banner229

Siirt Üniversitesinde öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için Vali Osman Hacıbektaşoğlu Başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

Siirt Üniversitesi ve Yüksekokulları ile üniversite yurdunun sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda; yükseköğrenimde sorunsuz bir eğitim-öğretim yılı geçirilmesi için alınan tedbirler, öğrencilerin barınma ihtiyacı için yapılan çalışmalar, üniversitede olması muhtemel asayiş olayları ile üniversite yurtlarının ulaşım ve güvenlik sorunları ele alındı. Ayrıca yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi açısından ilgili tüm kurumlar tarafından koordinasyon içerisinde çalışılarak, üniversite ve yurt bölgelerinde öğrencilerle ilgili alınacak tedbirler görüştürüldü.

Siirt’in güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu belirten Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik gibi konularda herhangi bir problem yaşamaması için çalışmaların aralıksız süreceğini belitti.

Pandemi ile mücadelenin en etkili silahın aşı ve tam tedbir olduğuna dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, kente yeni gelen öğrencileri aşı olmaya davet ederek, yeni akademik yılda tüm öğrencilere ve akademisyenlere başarılar diledi.

Valilikte düzenlenen toplantıya, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Vali Yardımcısı Samet Öztürk, İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hasan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.