Bu haber kez okundu.

Tillo'da
banner229
Tillo Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından organize edilen "bahçecilik eğitimi" başladı.
Tillo ilçesinde fıstık yetiştiriciliği yapan veya yapacak olan üreticilere bahçecilik alanında gelişmelere bağlı olarak esnek ve sürekli güncellenmeye uygun bir yapıda kursiyerler kazandıkları güncel mesleki yeterlikler doğrultusunda çeşitli tarım sektörlerinde istihdam edilebilecek.
Eğitimde, bahçedeki çiçek ve bitkilerin bakımının yanı sıra peyzaj düzenlemesi, aşılama, gübreleme, zararlılarla mücadele, sulama, budama ve toprak bilgisi gibi konularda dersler veriliyor.
İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Çağdaş Can Toprak tarafından verilen 176 saatlik eğitim sonrası kursiyerlere sertifikaları teslim edilecek.
İlk gün eğitim çalışmasını Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın da izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil 8 yıl önce

sayın tillo belediye başkanım tilloya atanan asil tarım ilçe müdürü halen tilloya gelmemek için il müdürlüğünde bekletiliyor ilginize .

Avatar
Ali 8 yıl önce

tillo tarım ilçe müdürlüğüne atanan tarım ilçe müdürü 5 km yol gitmemek için asil görev yerini suistimal ederek il müdürlüğünde zaman geçiriyor bu duruma dur diyecek yokmu.