Bu haber kez okundu.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’ın 10 Kasım Mesajı
banner229

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Büyük şahsiyetlerin yas tutularak değil, fikirleriyle, eserleriyle, fedakar gayretleriyle anıldıklarını vurgulayan  Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’ın açıklaması şu şekilde;  “İstiklal mücadelemizin önderi, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81.yılını milletçe sevgi ve saygıyla anmaktayız.

Bizler 10 Kasım'ı yas günü olarak değil, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü fikirleriyle, idealleriyle anmak ve onun bize bıraktığı eser olan Cumhuriyeti ebediyete kadar yaşatmak ve ona sahip çıkmaktır.

İstiklal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün,  değerini ve güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen temel felsefesini doğru ve bir bütün olarak yeniden anlamaya çalışmalıyız.

Bugün hükümet olarak Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'büyük eserim' dediği, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine gelecek nesillerinde büyük bir azim ve kararlılıkla sahip çıkacağına inancımız tamdır.

Bu inançla, Düşünce ve devrimleriyle bizlere yön veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81.yıldönümünde şükranla ve rahmetle anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.