Bu haber kez okundu.

TEKİN AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI
banner229

Tekin ailesi babaları merhum Hacı Feremez Tekin’in vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür mesajı yayınladı.
 Babaları  Hacı Feremez Tekin’in Vefatı Nedeniyle Tekin ailesi yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandılar: "Değerli aile büyüğümüz, babamız Hacı Feremez Tekin’in vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost, akraba ve hemşerilerimiz; cenaze törenimize ve taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.
Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, Yurtiçinden ve Yurtdışından arayarak dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. 
Cümle geçmişlerinize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyetler dileriz…"

Tekin Ailesi adına - Nedim Tekin

Anahtar Kelimeler:
SiirtTeşekkürTekin Ailesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.