Bu haber kez okundu.

Tayyar Özcan, Muhtarları İftarda Ağırladı
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, mahalle ve köy muhtarları iftar sofrasında ağırladı.

Pervari’ye hizmet yolunda en büyük destekçimiz muhtarlar olduğunu ifade eden Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “Bugünkü iftarımızı siz değerli Mahalle Muhtarlarımız birlikte yaptık. Aramızdaki beraberliği perçinlemek için Ramazan ayını bir fırsata dönüştürme gayreti içindeyiz.

Sizlerin katkılarıyla mahallelerimize daha hızlı ve faydalı hizmetler veriyoruz. Bu hizmetleri yaparken sürekli siz değerli Muhtarlarımız ile istişare içerisindeyiz. Pervari Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek”. Dedi.

Bu tarz programlarımız muhtarlarla dayanışmayı güçlendirdiğinin altını çizen Başkan Özcan sözlerini şöyle noktaladı, Katkı ve katılımları için ayrıca davetimize bizleri kırmayarak gelen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla Rabbim Ramazan ayını tamamlayıp Ramazan Bayramı'nı ailelerimizle ve sevdiklerimizle birlikte yaşamayı nasip eylesin. Ramazan ayının bereketli olmasını diledi.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Pervari Kaymakam vekili Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Beğendik Belediye Başkan’ımız Gürgün Özdemir ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.