Bu haber kez okundu.

SİSKİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU
banner229

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (SİSKİ) Müdürlüğü, vatandaşların su mağduriyeti yaşamamaları ve yaz aylarında oluşabilecek arızaların önüne geçmek için Hesko isale hattında meydana gelen arızanın giderilmesi için bakım ve onarım çalışması başlattı.

Siirt kent merkezinde su ihtiyacını sağlayan Hesko isale hattında meydana gelen arızaların tamiratı ve yaz aylarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları hususunda 27 Mayıs ile 30 Mayıs 2024 tarihleri arasında bakım çalışmaları yapılacaktır.
Belirtilen tarihler arasında su mağduriyeti yaşanmaması için halkımızın suyu tasarruflu kullanması önemle rica olunur.

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (SİSKİ) Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Şehrimizin su ihtiyacını karşılayan önemli isale hatlarından biri olan Hesko isale hattında belirtilen tarihlerde bakım çalışmaları yapılacaktır.
Bu kapsamda, 27 Mayıs ile 30 Mayıs 2024 tarihleri arasında bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştirilecektir. Duyuruda, belirtilen tarihler arasında su kesintisi yaşanmaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için suyun tasarruflu kullanılması önem arz etmektedir. Bu süreçte su kullanımında dikkatli olunması ve gereksiz israfın önlenmesi hususunda halkımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Vatandaşların anlayışını ve işbirliğini önemle rica ederken, bakım çalışmalarının şehrimizin su teminindeki kalitesini ve güvenilirliğini artırmak amacıyla yapıldığını belirtmiş olup, Kamuoyunun bilgisine önemle arz ederiz”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.