Bu haber kez okundu.

Şirvan’ın Başarılı Kaymakamı Memiş İnan, Veda Ediyor
banner229

3 yıllık görevinin ardından Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Trabzon ili Of Kaymakamlığı'na atanan, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, ilçede veda turlarına başladı.

Kaymakam İnan, ilçeye kazandırdığı hizmetin son halkasını oluşturan “Cafeme” de Siirt’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Şirvan’a gelmekten ve bu güzel ilçeye hizmet etmekten son derece memnun olduğunu belirten İnan “Burada görev yapmaktan ve bu güzel ilçemize hizmet edebilmiş olmamdan dolayı son derece mutluyum. İyi ki buraya gelmişim. Burada çok güzel dostlar edindim. Çok güzel anılarla ayrılıyorum.

Aynı şekilde Siirt’ten de çok iyi dostlarım oldu. Buradaki dostlukları anıları unutmam mümkün değil. Son olarak ilçemize bu güzel mekanı kazandırdık. İlçe halkı ve memurlarımız aileleri ile dostlarıyla burada bir araya gelebilecek  ve sohbet edebilecekler. Böyle bir ortama ihtiyaç vardı. Burası tüm milletin ve vatandaşın evi. Hayırlı ve uğurlu olsun.Herkesi buraya  davet ediyoruz.”  Dedi.

Kaymakam İnan, yaptığı çalışmaları mesai arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiğini belirterek hepsine teşekkür etti.

Kaymakam İnan'ın veda toplantısına katılan Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özer, Kaymakam Memiş İnan'ın 3 yıl boyunca başarılı bir hizmet anlayışı sergilediğini söyledi.

İnan'ın mütevazi kişiliği ve sevgi dolu söylemlerinin tüm kesimler tarafından takdir edildiğini belirten Özer, ''Değerli Şirvan Kaymakamımız Memiş İnan başta Şirvan halkı olmak üzere tüm kesimlerle örnek bir ilişki içerisinde oldu. Devletin şefkat elini ilçenin her yerine götürmeye çalıştı.

3 yıllık görev süresi içerisinde basın mensuplarıyla çok yakın ilişkiler içerisinde oldu. Her soruya ve soruna duyarlı oldu. Bu nedenle kendisine ayrıca teşekkür etmek isterim. Gerek insani söylemleri gerek yaşamsal hal ve hareketleriye Siirt ve Şirvan ilimizde iz bırakarak gidiyor. Bizde kendisini unutmayacağız. Yeni görevinde başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Trabzon’un Of ilçesi kaymakamlığına atanan Memiş İnan’ın Pazartesi günü ilçeden ayrılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.