Bu haber kez okundu.

Siirt'teki Karayolları Yatırımları Masaya Yatırıldı!
banner229
Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda il genelindeki karayolları yatırımları masaya yatırıldı. Siirt AK Parti Milletvekili Yasin Aktay ve Karayolları 9. Bölge Müdürü Şefik Solmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yol çalışmaları ele alındı.
Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğünde toplantıda konuşan Siirt AK Parti Milletvekili Yasin Aktay, kentte yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek, karayolları tarafından yapılan Siirt-Kurtalan ve Siirt-Eruh yolunun bir an önce bitirilmesi için bu yollara ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi.
Yolların bir an önce vatandaşların hizmetine girmesi için çalışmaların arttırılması gerektiğini ifade eden Aktay, Ödenek çıkarılması için Ankara'da Bakanlık nezdinde görüşmeler yaptıklarını, Bu yolların tamamlanmasıyla birlikte Siirt’in çıkmaz sokaktan çıkacağını söyledi.
Karayolları 9. Bölge Müdürü Şefik Solmaz, Siirt'te en büyük sıkıntılarının ödeneğin yetersiz gelmesi olduğunu, bu nedenle yatırımların planlanan zaman içerisinde gerçekleşemediğini bildirdi. Ödenekler zamanında çıkmadığı için müteahhitlerin de işi bitirilemediğini söyledi.
Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti 26. Dönem 3. Sıra Milletvekili Adayı Lokman Özcan, Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül, Kurtalan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Cüneyt Uyanık, Eruh AK Parti İlçe Başkanı Cevher Çiftçi, Pervari AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Cangir Bayram katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yetkin uyanık 8 yıl önce

siirt karayoları şube şefini deyiştirin cok başarasız işten anlamıyor

Avatar
yetkin uyanık 8 yıl önce

siirt karayoları şube şefini deyiştirin cok başarasız işten anlamıyor

Avatar
baysal guguk @yetkin uyanık 8 yıl önce

yetkin bey size katılıyorum siirt karayoları cok pasif ve başarısız

Avatar
haktan 8 yıl önce

sayın vekilim bu karayollarından iş çıkmaz, türkiyenin en hantal ve ve çalışmayan kurum d.bakır karayolları bölge md.lüğüdür, gerçekten karayoluyla gezen bir insanim, adamlar işi bitirmiş hiç bir şey kalmamiş, gümüşhanene taraflarina gidiyorum, adamlar çok zor şartlrla harika yollar yapiyor, bizimkiler yapamiyor, bizimkiler sahtekar, muteaahhitle sahtekar, öyle olunca işler yürümez, sayin vekilim örnek birşey vereyim, d.bakirdan siirte gelmek istiyorsun herhangi bir işaret yok, ne silvan tarafinda nede bismil tarafinda gelen yabancilar şaşiriyor, bitlis bölgeye bağli olmamasina rağmen hep bitlisin ismi geçiyor.

Avatar
yaşar 8 yıl önce

yetkin bey şübe şefi değiştiemekle olmaz, şübe şefi elinde ne varki muhim olan bölgedir, bölgeyi toptan değiştirmek veya kapatmak lazım.

Avatar
haktan 8 yıl önce

sayın vekilim bölgeye toki 40.000 konut yapacak ama siirte hiç bir kontenjan yok, türkiyede 6 havalimanı yapılacak siirt yine yok, her tarafa hızlı tren yapılıyor ama siirte gelin 25 kilometrelik demiryolu yapılmıyor, neden bu haksızlıklar siirte yapılıyor sayın lütfen bunlara cevap verin.