Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE YETİMLERİ SEVİNDİREN KUAFÖR
banner229

Siirt’in Bahçelievler Mahallesi’nde faaliyet gösteren “Metin Yardım” isimli kuaför, kentte yaşayan yetim çocuklara ücretsiz tıraş hizmeti sunarak örnek bir davranışa imza atıyor.

Yaklaşık 30 yıldır kuaförlük mesleğini severek sürdüren 45 yaşındaki Metin Yardım, hem mesleki ustalığı hem de sosyal sorumluluk bilinciyle takdir topluyor. Yardım, çocuklara ücretsiz hizmet vererek hem onların gönlünü kazanıyor hem de toplumsal duyarlılığı artırmayı amaçlıyor.

Hayırsever kuaför, “Yetim ve öksüz çocukları tıraş ederek onların mutluluğuna ortak olmak beni çok mutlu ediyor. Ömrüm yettiği sürece bu uygulamaya devam edeceğim,” dedi.

Kuaförde tıraş olan çocuklar ise mutluluklarını dile getirerek “Kuaför amcamıza çok teşekkür ederiz” sözleriyle duygularını ifade etti.

Metin Yardım’ın bu anlamlı davranışı, kentteki diğer esnafa ve meslek kuruluşlarına da örnek teşkil ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.