Bu haber kez okundu.

Siirt’te Temizlik Seferberliği Başladı
banner229

Siirt Belediyesi, kent merkezinde çevre temizliği ve sağlığına yönelik önemli bir adım atarak temizlik seferberliği başlattı.

Rutin günlük temizlik programımıza ilave olarak her hafta belirlenen bir program çerçevesinde yürütülecek olan temizlik seferberliği kapsamında cadde genel temizliği, çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlenmesi ve sokakların detaylı bir temizlik sürecine tabi tutulması amaçlanıyor.

Güres Caddesi'nde Başlayan Temizlik Çalışmaları Temizlik seferberliği, günün ilk ışıklarıyla birlikte Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin yoğun katılımıyla başladı. İlk etapta Güres Caddesi'nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya da bizzat izledi.

Dr. Kemal Kızılkaya, bugün sabahın erken saatlerinde Güres Caddesi'nde başlatılan temizlik seferberliğinin önemine vurgu yaparak, bu adımın kentin genel sağlık ve çevre bilincinin artırılmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Çevre Farkındalığına Katkı Sağlayacak Bir Adım Temizlik seferberliği ile farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini aktaran Vali Kızılkaya; “Hedefimiz birlikte el ele gönül gönül’e daha temiz bir kent, sağlıklı çevre” oluşturmaktır” dedi.

Toplumun çevre konusundaki farkındalığının artırılmasına önemli bir destek sunan bu seferberlik, daha temiz ve yaşanabilir bir çevre hedefiyle yola çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.