Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE ÖZEL MİSAFİRLERİMİZ SİNEMA KEYFİ YAŞADI
banner229

Siirt’te gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya çalışan Siirt Valiliği, deprem bölgelerinden gelerek, Siirt’te yerleşen özel misafirlerimizin çocuklarını çeşitli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.
Siirt Valiliği, özel misafir çocuklarımızın yaşadıklarını unutturmak, moral ve motivasyon sağlamak amacıyla çocuklara sinema keyfi yaşattı.
Siirt Valiliği koordinesinde, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile deprem bölgelerinden Siirt’te gelen çocuklar için özel bir AVM’de sinema etkinliği düzenlendi.
Depremin olumsuz havasından uzaklaşmaları için düzenlenen etkinlikte, çocuklar yaşadıkları afeti unutarak eğlenceli anlar yaşadı. 
Sinemaya götürülen çocuklara çeşitli ikramla birlikte izledikleri filmin tadını doyasıya çıkarırken, yaşadıkları keyifli anlar renkli görüntülere de sahne oldu.
Evlatlarımızın şehrimizde mutlu olmaları ve kendilerini huzurlu hissetmeleri için etkinliklerimiz devam edecektir.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.