Bu haber kez okundu.

Siirt’te Görüntü Kirliliğinin Önüne Geçilecek
banner229

Siirt Belediyesi Basın Yayın ve Halk ile ilişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla ilk etapta 7 noktada kurulan afiş ve pankart asım noktaları ile gelişigüzel asılan pankart ve afişlerin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Siirt Belediyesi, cadde ve sokaklardaki görüntü kirliliğinin önüne geçmek için afiş ve pankart asım noktaları oluşturdu. Siirt Belediyesi Basın Yayın ve Halk ile ilişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla ilk etapta 7 noktada kurulan afiş ve pankart asım noktaları ile gelişigüzel asılan pankart ve afişlerin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Konuya ilişkin bilgi veren Siirt Belediyesi Basın Yayın ve Halk ile ilişkiler Müdürlüğü, kentte gerek resmi kurumlar gerekse de özel sektör tarafından duyuru ve reklam amaçlı pankart ve afişlerin gelişigüzel asıldığına dikkat çekerek, bu anlamda şehirde oluşan görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla pankart ve afiş asım noktaları oluşturulduğunu bildirdi.

Bu alanların kentin en işlek noktalarına kurulduğuna değinilirken, bu alanlardan faydalanmak isteyen esnaf ve vatandaşların Zabıta Müdürlüğünden yazılı izin alınması gerektiği belirtildi.

Pankart ve afiş asım noktalarına 250x175 boyutlarında afiş ve pankartlar asılabileceği ifade edilirken, belirlenen noktalar dışında asılan afiş ya da pankartların indirileceği ve cezai işlem yapılacağı aktarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.