Bu haber kez okundu.

Siirt’te Çok Amaçlı Spor Salonu İnşaatı Hızla Yükseliyor
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İlimizi her alanda geliştirme girişimlerinin devam ettiğini belirterek,çok amaçlı spor salonu inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.
 AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"Depreme dayanıksız hale gelen Jandarma lojmanları yıktırılarak yerine 4.420 m² alan üzerinde yapım çalışmaları devam eden 'Çok Amaçlı Spor Salonu' tamamlanma aşamasına geldi. 

4 katlı bir yapıya sahip olan Siirt çok amaçlı spor salonu, sadece spor etkinliklerine değil aynı zamanda sosyal, kültürel, sanatsal, müzik, teknoloji ve inovasyon atölyeleri, okuma ve eğlence etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Ayrıca, sosyal sorumluluk ve gönüllülük projeleri gibi çeşitli faaliyetler de gerçekleştirilebilecek.

Bu vesileyle Siirt Çok Amaçlı Spor Salonu şimdiden gençlerimize armağan olsun." İfadelerini kullandı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
can 1 yıl önce

Yapının önündeki caddeninde üst yapısını bir elden geçirseler fena olmayacak. Sancaklar orta okulundaki öğrenciler sokağın berbat hali nedeniyle her gün toz yutmaktan solunum yolları zarar görmeye başladı. Siz de habercilik yapıp şehrin başıboş bırakılan alanlarına bir göz atsanız fena olmayacak.