Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
banner229

Budama mevsimine girilmesiyle beraber Siirt Belediyesi tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde ağaç budama çalışmaları hızla devam ediyor.
Siirt Belediyesi yeşile ve doğaya verdiği önemi yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdürüyor. Bu kapsamda Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kent merkezinde bulunan ağaçların bakımını gerçekleştirerek elektrik tellerine temas ihtimali olan ağaçlar ve kaldırımlarda görüş alanını kısıtlayan ağaçlarda budama işlemini gerçekleştiriyor. Ağaç bakım ve budama işlemlerini sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, yıl boyunca devam eden çalışmalarla birlikte caddeler, park ve yeşil alanlardaki ağaçlar ve bitkilerin düzgün formda kalmaları amaçlanıyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.