Bu haber kez okundu.

Siirt'te 6 Kasaba Ceza Kesildi
banner229
Siirt'te yapılan denetimlerde kurullara uymadıkları gerekçesiyle 6 kasaba 208 lira para cezası kesildi.
Siirt Belediyesi Zabıta Müdürü Naif Kaçar yaptığı açıklamada, vatandaşların daha sağlıklı gıda tüketmelerine yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında kasapları denetlediklerini belirterek, kurallara uymayan kasaplara gerekli işlemleri uyguladıklarını söyledi. Kurallara uymayan 6 kasaba 208 lira para cezası kestiklerini ifade eden Kaçar, "Etin uygun olmayan şartlarda teşhir edilmesi ve sağlıksız ortamlarda yapılan kesimlerden cezai işlem uygulandı.
Kasaplarımızdan gerekli hassasiyeti göstermelerini ve vatandaşa eti en sağlıklı şekilde ulaştırabilmeleri için ellerinden gelen gayretleri göstermelerini bekliyoruz" dedi. Kaçar, denetimlerin aralıksız devam edeceğini ve kurallara uymayanlar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.