Bu haber kez okundu.

Siirt’te 250 Polis ile Huzur ve Asayiş Uygulaması
banner229

Siirt'te kent genelinde 250 polisin katıldığı "Huzur ve Asayiş" operasyonu yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada,Siirt İl Emniyet Müdürlüğünce halkımızın huzur ve güven ortamını korumak amacıyla 12.04.2017 tarihinde Conkbayır ve Çal Mahallelerinde İl Emniyet Müdürü Mustafa TOKYAY’ın koordinesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görevli 47 ekip ve 250 personelin katılımıyla Huzur ve Asayiş operasyonu yapılmıştır.

Yapılan operasyonda 7 ikamet adresi ile 20 metruk binada arama yapılmış, 250 şahıs ve 15 araç sorgulanmıştır.

İlimiz genelinde mevcut olan huzur ve güven ortamının korunması amacıyla bu tür operasyonel faaliyetlere zaman ve yer ayrımı yapılmaksızın devam edilecektir. Suç ve suçlu ile mücadelede yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i aramaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asiye demir 7 yıl önce

işte siirte huzur veren yiğitler