Bu haber kez okundu.

Siirtliler Sakın Maskesiz Dışarı Çıkmayın!
banner229

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa maskesiz çıkmanın yasaklandığı ilimizde, Polis ekipleri, denetimde maske takmayanlara idari para cezası uyguladı.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, corona virüs salgınıyla mücadelede önemli katkı sağlayacağı düşünülerek, kent genelinde maske kullanımını zorunlu hale getirmişti.

Denetim gerçekleştiren polis, maskesiz dışarı çıkanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’inci maddesi doğrultusunda idari para cezası uygulamaya başladı.

Bu güne kadar maske takmayan ve sosyal mesafeye uymayanları uyaran güvenlik güçleri son günlerde uyarının yanında cezai işlemde uygulamaya başladı.

Emniyet güçlerinin Güres Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı civarında maske takmamamakta ve sosyal mesafeye uymamakta ısrar edenlere para cezası kestikleri görüldü.

En son ilimizde 57 kişiye ceza kesildiği ve sayının armış olabileceğide belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.