Bu haber kez okundu.

Siirtli Gençler Mabedin Gölgesinde
banner229

Gençler, "Mabedin Gölgesinde Yetişen Öncül Nesil" Projesi Kapsamında Diyanet Gençlik Merkezinde Buluştu Mehmet Ramazan Toprak öncülüğünde yürütülen "Mabedin Gölgesinde Yetişen Öncül Nesil" projesi kapsamında gençler, Ensar Cami Diyanet Gençlik Merkezi'nde bir araya geldi.

Programa; milletvekili Mervan Gül, İl Müftüsü Şakir Pinal, Müftü Yardımcısı İbrahim Ensari ve İl Gençlik Koordinatörü Mehmet Nafih Baydarman, AK Parti İl Başkan Vekili Bahri Caner Özturan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin katıldı.

Program öncesi Siirt il Müftü Yardımcısı İbrahim Ensari'nin gençlerle gerçekleştirdiği sohbet, katılımcılar arasında güzel bir atmosfer oluşturdu.

Milletvekili Mervan Gül'ün gençlerle gerçekleştirdiği hasbihal, gençlerin sorularını yanıtlamasıyla devam etti.

Ardından, İl Müftüsü Şakir Pinal, Gazze ve Müslüman kardeşlerimiz için dualarını esirgemedi, katılımcılarla birlikte dualarını sundu.

Program verilen ikram ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.