Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinden Sosyal Market’e Destek Ziyareti
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve üniversite üst yönetimi; ilimizde 19 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek depremden etkilenenlerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ücretsiz hizmet veren ‘sosyal market’ e destek ziyaretinde bulundu.

Siirt Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin sağlamış olduğu destekleri Sosyal Market’e teslim etmek üzere Siirt Üniversitesi Merkez Kampüsü karşısında, Bahçelievler Mahallesi 1414’üncü Sokak’taki ‘Sosyal Market’ e ziyarette bulunan Rektör Şındak; beraberindeki heyetle marketi inceleyip Sosyal Market Yöneticileri ile desteklerin sürdürülebilir olması için neler yapılabileceğini istişare etti.

Depremzedeler; gıda, ekmek, kıyafet, hijyen ürünleri, çocuk bezi ve mama gibi birçok ürünü Sosyal Marketten ücretsiz temin edebilecekler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.