Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi ve Türk Kızılay’ı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
banner229

Siirt Üniversitte ile Siirt Kızılay İl Merkez Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.  
Protokol, Siirt Üniversitesi adına Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Siirt Kızılay İl Merkez Başkanlığı adına Şube Başkanı Nihat Altunç tarafından imzalandı.  
Siirt Üniversitesi Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıda bir araya gelen yöneticiler yapılacak çalışmalara dair fikir alışverişinde bulundu.  İş birliği kapsamında Siirt Üniversitesi ile Türk Kızılay Siirt İl Merkez Başkanlığı tarafından yapılacak giyim yardımının yapılış şekline ve yardımın ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırılmasına ilişkin iş ve işlemler konusunda çalışmalar yapılacak.  
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, “Türk Kızılay’ı ile geçmişte de gerek öğrencilerimiz gerek personelimiz ve akademisyenlerimiz iş birliği yapmış, gönüllü ve bireysel olarak yaptığımız yardımları şimdi kurumsal çerçevede bu protokol ile resmileştirmiş olduk, inşallah Kızılay ile bu ve benzeri iş birliklerini arttırmaktan yanayız.” dedi.  Siirt Kızılay İl Merkez Şube Başkanı Nihat Altunç konuşmasında, protokolün ihtiyaç sahiplerine daha etkin ve hızlı yardım ulaştırılmasına olanak sağlayacağını belirterek, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a teşekkür etti.  
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ile Kızılay İl Merkez Şube Başkanı Nihat Altunç iş birliği protokolünü imzaladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.