Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Bâcıyân-ı Anadolu Öğrenci Topluluğu Tarafından “Filistin’i Anlamak ve Anlatmak” Konferansı Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesi Bâcıyân-ı Anadolu Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “Filistin’i Anlamak ve Anlatmak” isimli program Kezer Yerleşkesi’nde gerçekleşti.

Kur’ân tilavetiyle başlayan program topluluk öğrencilerinin hazırladığı bir video ve şiir dinletisi ile devam etti. Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ve aynı zamanda Bâcıyân-ı Anadolu Öğrenci Topluluğu danışmanı Doç. Dr. Gülşen İstek, programda “Gazze’de kadın Olmak” isimli bir konuşma gerçekleştirdi.
Konuşmasında uzun bir süredir Mescid-i Aksa’da nöbet tutan ve ümmetin şerefini omuzlarında taşıyan kadınların ödüllendirileceği yerde onları yalnız bırakarak yanlış bir tutum sergilendiğini söyledi. Ayrıca kadın haklarının ve savunucuların neden Gazze’deki kadınları görmek istediğinin sorgulanmasını gerektiğini belirtti.
Program Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu’nun “Kudüs ve Gazze: Ümmetin imtihanı” konulu konuşmayla devam etti.

Konuşmasında işgal altındaki bu coğrafyada siyonist israil ve destekçilerinin yaptığı katliamlar karşısında ümmetin, büyük bir imtihan verdiğini, siyonist haçlı ittifakına karşı ancak gücümüzü artırarak koyabileceğimizi hatırdan çıkarmamalıyız, dedi.
Program öğrencilerin şiirleri ve Ahmet Taşdoğan'ın duasıyla sona erdi.​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.