Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Başarılara İmza Atmaya Devam Ediyor
banner229

Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri bölümü tarafından hazırlanan "Arpada Kuraklık Toleransının İyileştirilmesi Üzerine Biyo-Priming Uygulamalarının ve Bitki Gelişim Düzenleyicilerin Rolü" projesi Tübitak’ta kabul edildi.

"1002-A Hızlı Destek Modülü" kapsamında T.C. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (Tübitak)’na sunulan ve yürütücülüğünü Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Çığ yapacağı "Arpada Kuraklık Toleransının İyileştirilmesi Üzerine Biyo-Priming Uygulamalarının ve Bitki Gelişim Düzenleyicilerin Rolü" başlıklı proje önerisi kabul edilerek desteklenme kararı alındı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak; “Ziraat Fakültesi’nin kabul gören projelerine bir yenisini daha ekleyen Doç. Dr. Fatih Çığ hocamızı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.