Bu haber kez okundu.

Siirt TÜGVA’dan Köy Okullarına Maske Kitap ve Dezenfektan Yardımı
banner229

Türkiye Gençlik Vakfı Siirt İl Temsilciliği köy okullarına yönelik dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirildi. Yapılan yardımla ilgili duygularını paylaşan Türkiye Gençlik Vakfı Siirt İl Temsilcisi Abdullah Tetik, Eğitimin önemine dikkat çekti.

Eğitim, insanı kainatı ve ilahi kitabı okuma sanatıdır Eğtimin ğahlaki bir yaşama razı olma ve bu yaşamı topluma sunma heyecanı olduğuna dikkat çeken TÜGVA Siirt İl Başkanı Abdullah Tetik, Köy okullarına maske, dezanfektan  ve kitap yardımında bulundu.

Doğumundan ölümüne insan için şahsiyetin inşa süreci olup hikmeti aramanın tatlı yorgunluğudur. Bu kadar değerli olan bir alan için her türlü desteğin verilmesini kanaatindeyim.

Covid-19 ile birlikte aylardır eğitimden, okuldan, arkadaşlarından ayrı kalan öğrencilerimizin en kısa sürede eski günlerdeki heyecanı yaşamalarını temenni ediyoruz. Bu sürecin hızlanması maske, mesafe ve hijyene dikkat etmekle olur.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siirt İl Temsilciliği olarak bizde sağlıklı bir ortamın oluşması için köy okullarımıza yönelik dezenfektan, maske ve kitap dağıtımı yaptık. Gönül isterdi ki tüm okullarımıza bu yardımı yapmaktı.

Bu vesileyle bizlere destek olup bu güzel çalışmaya imza atmamızı sağlayan hayırseverlere teşekkürü borç bilirim. Diğer hayırseverlerden de beklentimiz söz konusu eğitim olduğunda ellerini taşın altına koymada gerekli hassasiyeti göstermeleridir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.