Bu haber kez okundu.

SİİRT TSO STANDI ANKARA’DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
banner229

Ankara’da düzenlenen 2.Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde Siirt ürünleri görücüye çıktı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) ev sahipliğinde düzenlenen zirvede Siirt Ticaret ve Sanayi Odasının standı yoğun ilgi gördü. 

 Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, STSO standını ziyaret eden vatandaşlara Siirt ürünlerinden ikram etti.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu,Ankara Ticaret Odası öncülüğünde düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne katılarak Siirt’in yöresel ürünleri ve coğrafi işaretli ürünlerini tanıttıklarını belirten Kuzu, “Siirt’in yerel ürünlerinin ekonomik değerini artırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi.

 Başkan Kuzu, zirvede Siirt standının yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu ve beraberindekiler Coğrafi işaretli ürünler zirvesine ilimiz ve ilçelerinden katılan standları ziyaret ederek başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali çayci 5 yıl önce

Sayın kuzu gurup Allah seni kazadan ve beladan Allah yar ve yardım cin olsun