Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Heyetinden Tıp Fakültesi Dekanı Arıca'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Siirt TSO Heyeti, Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Abdulkadir Demirhan, Genel Sekreter Yardımcısı Derya Çengel Arpacı, Meclis Üyesi Ömer Özer ile birlikte Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine başlayan Prof. Dr. Vefik Arıca’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Siirt TSO Meclis Başkan Vekili Demirhan, Prof. Dr. Vefik Arıca hocamız Siirt’imiz için hayırlı uğurlu olsun. Hocamızın Üniversitemiz ve Tıp Fakültemizin gelişimine çok büyük faydaları olacaktır. Değerli hocamıza yeni görevinde başarılar diliyor, tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

Üniversitelerin, gençleri hayata hazırlayan bir eğitim kurumu olmalarının yanı sıra ülkenin ve şehrin ekonomik dönüşümüne de öncülük ettiklerinin altını çizen Meclis Başkan Vekili Demirhan "Üniversiteler olmadan dönüşümü sağlayabilmek mümkün değil.

Sayın Dekanımıza, bu görevi kabul ederek ilimizde görev yapacak olmasından dolayı Siirtliler adına teşekkür ederim. Hocamın bu sıcak yaklaşımının, gerek şehrin ekonomik dönüşümünü hızlandıracağını gerekse Siirt’in ülkeye katkısını daha da artıracağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Vefik Arıca da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, göreve başladığı günden itibaren kendisine gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı tüm Siirt halkına teşekkür ederek, Akademik hayatımdaki bilgi ve tecrübelerimi kendi memleketim Siirt Üniversitesi’nde değerlendirecek olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan 5 yıl önce

vefik hocayııkutlar ve başılar diler böyle akademisyen hocalrı özellikle siirtlerde görmek isteriz..

Avatar
berk 5 yıl önce

Dekan yardimcisi getirilmedimi