Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Heyeti Baro Başkanı Nizam Dilek'i Ziyaret Etti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu ve yönetim kurulu üyeleri Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, meclis ve yönetim kurulu üyeleri Faruk Seven, Ömer Özer ve Genel Sekreter Raşit Başar Taner ile birlikte Siirt Barosuna geçtiğimiz aylarda seçilen Av. Nizam Dilek ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Baronun çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, Siirt TSO’nun çalışmalarıyla ilgili de bilgi aldı. Başkan Dilek, Güven Kuzu başkanlığındaki meclis ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Güncel birçok konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasından sonra, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Siirt Baro Başkanlığı’nın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek demokratik bir ortamda yapılan seçim sonucunda başkanlığa seçilen Av. Nizam Dilek ve yönetimini tebrik etti.

Kuzu, “Siirt’imizde resmi kurum ve kuruluşlarımız, Meslek Odalarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışmalar yapıyoruz. Bu birlik beraberliğimizi devam ettirmemiz Siirt’imiz açısından çok önemlidir.” diye konuştu.

Başkan, Av. Nizam Dilek’e ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.