Bu haber kez okundu.

SİİRT TSO BAŞKANI KUZU, KENT MEYDANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Başkanı Güven Kuzu, yapımına Temmuz 2015 tarihinde başlanan ve yapımı hızla devam eden, "Siirt Kent Meydanı" projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kent meydanını gezen Başkan Kuzu, projenin mimarı Tuba Mumay’dan bilgi aldı.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, yakın zamanda tamamlanması beklenen Kent Meydanının ilimizin ihtiyacını giderecek ve bunun yanında yapılacak etkinliklerde büyük bir katkı sağlayarak, güzel bir görünüm sağlayacağını ifade etti.
Başkan Kuzu, Projenin tamamlanmasıyla birlikte, il merkezindeki trafik ve otopark sorununu büyük bir ölçüde çözeceğini ve kentin yeni bir imaja kavuşacağını ifade ederek, projenin mimarı olan ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı Tuba Mumay’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.