Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu, Basın Mensuplarını Ziyaret Etti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu 1 Ekim tarihinde yapılacak oda seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı.

01 Ekim 2017’de yapılacak olan Siirt Ticaret Sanayi Odası (STSO) başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Başkan Güven Kuzu basın mensuplarını ziyaret etti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu yeni dönemde de, bir önceki dönemde Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Nihat Özdemir’le birlikte güzel bir ekip oluşturduklarını ve yeni dönemde de Nihat Özdemir’in meclis başkanlığını tekrar yürüteceğini söyledi.

Kuzu, Siirt’in sorunlarının çözümünde oda olarak her zaman var olduklarını ve yeni dönemde de işsizlik ve ulaşım sorununa eğileceklerini belirtti.

Başkan  Kuzu, kazanması halinde STSO’nun, Türkiye’de bir numaralı meslek odası olacağını iddia ederek şunları söyledi; Bilindiği üzere önümüzdeki günlerde ilin ekonomisini çok yakından ilgilendiren meslek odası seçimi olacak. Bizlerde ilin ekonomisine önem verdiğimizden dolayı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına tekrar aday olduk. Kendimize, ekibimize, üyelerimize, en önemlisi Siirt halkımıza güvenerek ve inanarak bu önemli odaya tekrar aday olmaya karar verdik. Hep birlikte çok iyi işler başaracağımıza inanıyoruz.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak amaçlarının Siirt için koyacakları hedeflere ulaşmak adına sonuna kadar mücadele edeceklerini söyleyen Kuzu, "Bilinmelidir ki Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak ne yapılıyorsa Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin şahsı için değil, Siirt'in menfaatleri için yapılmaktadır ve yapılmaya da devam edilecektir.

Hiçbir kuvvet Siirt'in talihini değiştirme çabamıza engel olamayacaktır. Gayretimiz kimseye şirin gözükmek değil, Siirt için koyduğumuz hedefleri birer birer yerine getirmektir. Dileğimiz toplumumuzun da bu yöndeki gayretimize destek vererek Siirt'in gelişmiş iller seviyesine çıkabilmesine katkı sağlaması yönündedir." diye konuştu.

Bizimle birlikte çalışan gönüllü bir ekip var. Siirt Ticaret ve Sanayi odasında görev yaptığımız süre içerisinde başarılı olduğumuza inanıyoruz ve bu yüzden halkın teveccühünü kazandığımızı tahmin ediyoruz. Bize gösterilen ilgiden dolayı sanayicimize, girişimcimize, tüccarımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyoruz.

Siirt Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Güven Kuzu ayrıca Siirt Ticaret ve sanayi Odası seçimlerinin, barış, huzur ve kardeşlik ortamında geçmesini temenni ederek, seçimin Siirt ve Siirtlilere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli ali çaycı 7 yıl önce

kuzu gurup sana herşey yakışır ve her zaman yakışanıda yapıyorsun Allah yar ve yarsımcın olsun fakir fukara babası siirt tin sevdalısı yolun açık olsun yeni türkiyenın gururu Allaha emanet ol

Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

sayın kuzu gurup durmak yok yola devem yolun açık olsun Allah yar ve yardımcın olsun