Bu haber kez okundu.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve Kamudan OSB Ziyareti
banner229

 Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının organizasyonuyla oluşturulan heyet organize sanayi bölgesine ziyaret düzenlendi. Çeşitli kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin yer aldığı heyet, yatırımcılara kamunun verdiği destekler hakkında bilgi verdi.

Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu, Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Mergen, KOSGEB İl Müdürü Ömer Kılıç ve OSB Müdürü Bahattin Çelik’in yer aldığı heyet yatırımcıların bu konulardaki sorularını da yanıtladı.

Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu Kurumsal işbirliğinin sağlanması, bölgemizde bulunan mükelleflerin doğru bilgilendirilmesi adına ortak ne gibi çalışmalar yapılabilir hususunda bilgilerini paylaştı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu “ Çok verimli bir ziyaret oldu. Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcıları ziyaret ederek, onlara kamu kurum ve kuruluşlarının verdiği destekler ve çalışmaları hakkında bilgi verdik. Bunun yanı sıra, işletme sahiplerinin destekler hakkındaki sorularının yanıtlanmasını sağladık. Çok zor şartlar altında üretimlerini sürdüren yatırımcılarımıza,  benzeri hizmetleri oda olarak önümüzdeki günlerde de sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.          

Heyet, Yes Yalıtım, Mamir Perfabrik, Lamino Ambalaj, Aydoğdu Aliminyüm ve inşaatları devam eden tesislerinde ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 8 yıl önce

o otobüs fabrikasına ayrılan yer talan edilmiş, o yeri bari başkasına tahsis edin oraya bir tesis kursun yazık günah.