Bu haber kez okundu.

Siirt'teki Şehit Acısı Trabzon'a Düştü
banner229

Siirt'in Eruh ilçesi Dağdöşü köyü mevkisinde askerlerin geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Trabzonlu uzman çavuş Bahattin Baştan'ın şehit oldu.

Trabzon'un Düzköy ilçesi Taşocağı mahallesindeki ailesine acı haber verilirken, şehidin cenazesinin yarın öğle namazına mütakip toprağa verileceği öğrenildi.

Şehidin sosyal medya hesabında "Her zaman önce vatan dedik" yazısı ile paylaştığı fotoğrafı ise dikkat çekti.

Acılı Aileye Vali Yücel Yavuz'dan Taziye Ziyareti

Siirt'in Eruh ilçesi Dağdöşü köyü mevkisinde askerlerin geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Trabzonlu uzman çavuş Bahattin Baştan'ın ailesine Vali Yücel Yavuz tarafından taziye ziyaretinde bulunuldu.

Trabzon'un Düzköy ilçesi Taşocağı mahallesindeki ailesine acı haber sabah saatlerinde verilirken, şehidin ailesine Vali Yücel Yavuz ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen tarafından taziye ziyaretinde bulunuldu.

Babası Hasan Baştan'ın bir süre önce vefat ettiği ailede taziyeleri ağabey Sebahattin Baştan kabul ederken, anne Emine Baştan ise oğlu için gözyaşı döktü.

Anne Emine Baştan oğlu ile en son 4 gün önce görüştüğünü belirterek "20 gün sonra izne geleceğini söylemişti. Böyle beklemezdim onu. Allahıma çok şükür. Gurur duyuyorum oğlumla. Vatanımız sağolsun. Ne yapalım ?” dedi.

Şehidin evi bayraklarla süslenirken, 5 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı belirtilen 26 yaşındaki askerin biri zihinsel engelli olmak üzere 12 kardeşinin bulunuyor.

Öte yandan şehidin cenazesinin bugün saat 15.00 sıralarında askeri uçakla Trabzon'a getirilerek cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Taşocağı mahallesinde toprağa verileceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAȘ 6 yıl önce

Mekanın Cennet bahçesi olsun güzel asker. Herkes rahat yatağında huzurla uyurken sen ve silah arkadașların canınızı ortaya koyarak gecenin zifiri karanlığında dağlarda vatan nöbetindesiniz. Sen bu vatan için tereddüd etmeden can verirken peki İşe gitmeden ya da mesaisinden çalarak gününü gün eden sözde uyanık bazı insan müsveddelerine ne demek lazım ?