Bu haber kez okundu.

Siirt'te Erkek Berber ve Kuaför Ücretlerine Zam Geldi
banner229

Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından berberlerin talebi üzerine erkek traş fiyatlarına zam yapıldı.

Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın onayladığı yeni tarife ile berberlerin sunduğu hizmetlerin fiyatlandırması önemli ölçüde artış gösterdi.

Siirt'te berberlerin 2023 yılında traş ücretlerine zam talebi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından uygulamaya geçti.

Siirt Berberler ve Kuaförler Odası üyesi Selami Tatlı zammın işçi kira ve benzeri girdilerdeki maliyetlerindeki yükselmesinden kaynaklandığı söyledi.

Selami Tatlı şunları söyledi:  "Berber ve Kuaför esnaflarımızın, elektrik, su, doğalgaz ve dükkan kiraları başta olmak üzere giderlerinde meydana gelen artışlar üzerine yaklaşık 2 yıldır aynı olan berber ve kuaförlerdeki Traş fiyatlarının getirilen bu zamlarla bizde biraz rahatlamış olduk“dedi. Tatlı; "Yeni fiyat tarifesinin tüm berber ve kuaför esnafına hayırlı olmasını temenni ederek, bol kazançlar,'' diledi.

Böylece yeni tarifeye göre, Saç 70 TL, Sakal 40 TL, Sakal  - Saç 110 TL, Çocuk traşı 45 TL, Saç - sakal- yıkama-fön 150 TL oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.