Bu haber kez okundu.

Siirt'te 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Toplantısı Düzenlendi
banner229

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ)Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Siirt'e gelen Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, MKYK Üyeleri ve Milletvekillerinin katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

Barden Otelde düzenlenen basın toplantısına Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, İl Koordinatörü Yusuf Coşkun, MKYK üyesi Orhan Miroğlu, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Mardin Mv. Cengiz Demirkaya, Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Başkanı Ekrem Olğaç ve partililer katıldı.

Basın toplantısında konuşan Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenleri anarak başladı.

Siirt'te gerçekleştirilen projelere ilişkin konuşan AK Parti Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Ulaştırma, haberleşme, enerji, eğitim, sosyal hizmetler, madencilik, tarım, imalat, turizm, sağlık, konut gibi pek çok alanda 13 kusur milyarlık yatırım planlanmış ilimizde. Bunun önemli bir kısmı, yarıdan fazlası yüzde 52-53'ü de gerçekleşmiş durumda. Bunlar çok önemli çalışmalar." dedi

Siirt'te yürütülen çalışmalarda 13 Milyar Türk Lirası değerinde bir yatırım programının olduğunu belirtti. Projelerin yüzde 52'lik kısmının gerçekleştini söyleyen Şen, Siirt'te birçok projeninde yatırım projelerinin devam ettiğini belirtti.

Program'da soruları cevaplayan AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç, Ilısu Barajı ile birlikte sular altında kalan Dergalıp köprüsü yerine yapılacak olan köpünün proje aşamasında olduğunu ve bir kaç ay içerisinde bitirileceğini belirtti.

Siirt'te ki işsizlik konusuna değinen Olğaç, il ve ilçelerdeki istihdama yönelik çalışmalar kapsamında tekstil atölyelerinin 3 ay içinde bitirileceğini açıkladı.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ihalesinin yapıldığını belirten Olğaç, kısa bir süre içerisinde temel atma törenini gerçekleştirieceğini belirtti.

AK Parti'nin kasım ayında yapılan anketlere göre oy oranını açıklamayan, Genel Başkan yardımcısı Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, "Kasım ayında yapılan anketlere göre AK partinin oy potansiyeli yüzde 42 olurken cumhurbaşkanımız da yüzde 52 oy alıyor gözüküyor anket sonuçlarında." açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULLAH 1 yıl önce

BU TOPLANTIDA NEDENSE RİZE VE TRABZON YOK HANİ KARDEŞ ŞEHİR OLMUŞTUK YA HALBUKİ BİZİ UÇURDULAR KONSERLERDE

Misafir Avatar
Kemal 1 yıl önce @ABDULLAH

Ülkede onların her tarafta etkileri görülüyor siirt hafif gelmiştir

Beğenmedim! (0)