Bu haber kez okundu.

Siirt Şehidini Dularla Uğurladı
banner229

Kuzey Irak'ta devam eden Pençe Yıldırım

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Ömer Bağra'nın son yolculuğuna uğurlanması için naaşı memleketi Siirt'te getirildi.

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığında  düzenlenen törende şehidin yakınları Kürtçe ağıt yaktı. Törende şehidin yakınları ayakta durmakta zorluk çekti.

Siirt 3.Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen törende şehidin naaşının tören alanıma getirilmesinin ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından Ramazan Toprak tarafından Kuranı Kerim tilavet edildi.

Müftü  yardımcısı Fevzettin Sönmez tarafından dua edildi. Şehidin ailesinin yürek yakan feryatlarının damga vurduğu törene Tarım ve Orman Bakan. Yardımcısı. Veysel Tiryaki , Vali Osman Hacıbektaşoğlu, askeri ve mülki erkan ile binlerce vatandaş katıldı.

Törenin ardından şehidin naaşı Şirvanın Nallıkaya Köyüne gönderildi. Cenaze burada defnedilecek.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.