Bu haber kez okundu.

SİİRT, RENKLİ VE ÖZGÜN STANDI İLE EMİTT'TE İLGİ TOPLUYOR
banner229
Avrupa'nın en büyük turizm fuarlarından olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)'nda açılan Siirt standı, renkli görüntülere sahne oluyor.
Siirt'in Marka ürünleri Siirt Fıstığı, Pervari Karakovan Balı, Tiftik Battaniyesi, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. EMİTT Fuarı'na bu yıl 6. kez katılan Siirt Valiliği, bu yılda renkli bir stantla ziyaretçileriyle buluştu. Siirt standında tüm zenginliklere yer veriliyor.
SİİRT'İN MARKA ÜRÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ
Emitt Turizm Fuarını ziyaret edenler, Siirt'in tescilli ürünlerine büyük ilgi gösterdi. Özelikle G-20 zirvesinde Dünya liderlerine dağıtılan Siirt Tiftik Battaniyesi, Siirt Fıstığı. Pervari Karakovan Balını almak için de ziyaretçiler uzun kuyruk oluşturdu.
Standı ziyaret eden konuklara ikram edilen Siirt'in marka ürünleri, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Bir çok televizyon kuruluşu Siirt standına gelerek, yapılan etkinlikleri ilgiyle takip etti. Bazı kanallar da röportajlar yaparak, izleyicilerine aktardı.
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt’in kültür ve tarih yönünden çok zengin olduğunu belirterek, Siirt'in sahip olduğun bu zenginliklere değer katarak, geniş kitlelere tanıtacaklarını söyledi. Siirt'in geleneksel değerleri ve lezzetlerinin yanı sıra turistik özellikleriyle de tanıtılıyor.
EMİTT'TE AÇILAN SİİRT STANDI, ÜNLÜLERİN AKININA UĞRADI
İstanbul Emitt Turizm Fuarında açılan Siirt Standı, ikinci günde ünlülerin akınına uğradı. Eski Siirt Valileri Necati Şentürk, Ahmet Aydın, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, Ünlü sanatçı Ahmet Özhan, İstanbul ve civar illerde faaliyet gösteren Siirt Derneklerinin temsilcileri, işadamları, sanatçılar ile Siirt'te değişik dönemlerde görev birçok ünlü isim, Siirt standını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.
EMITT, sunduğu turizm destinasyonları ile ziyaretçileri buluştururken, fuar 31 Ocak tarihine kadar gezilebilecek.


Anahtar Kelimeler:
SiirtIlgiEmitt Fuarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.