Bu haber kez okundu.

Siirt Nüfus Müdürlüğü’nde Yılsonu Yoğunluğu 
banner229

Siirt  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nde yılsonu yoğunluğu yaşanıyor. Özellikle yeni yıl sonrası pasaport ve kimlik harçlarına zam geleceğini duyanlar nüfus müdürlüğünde yoğunluk oluşturuyor. 

Yılsonu yaklaşırken Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinde randevu yoğunluğu arttı.

Özellikle yeni yılda pasaport ücretlerine yüzde 58’46'lık zam gelecek olması nedeniyle pasaport başvurularında yoğunluk yaşanıyor.

KİMLİK KARTI ALIR GİBİ PASAPORT ALINIYOR

Siirt’te yeni yılda pasaport bedeline yansıtılacak zamdan etkilenmek istemeyen vatandaşlar gerekse yeni yıla yurt dışında girmek isteyenler ya da ille de cebimde bir pasaport olsun diyenler İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde yoğunluk oluşturuyor.

Başvurulardaki yoğunluk nedeniyle Siirt İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi taleplerini karşılamak için yoğun mesai harcıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.