Bu haber kez okundu.

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Hastane’den Taburcu Edildi
banner229

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesi Kaşüstü kampüsünde Kurban Bayramından itibaren tedavi gören Siirt il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Servis’teki tedavisi dün akşam itibarı ile tamamlanarak, bundan böyle evinde tedavisine devam edilecek.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ‘nun oğlu Muhammet Kapıcıoğlu, Hamdolsun Babam’ı Cuma akşamı itibarı ile, Hastanede devam eden tedavisi bundan böyle evde devam edecektir. Bu zorlu süreçte yanımızda olan dualarıyla gönül bağlarıyla bizlere her türlü desteği sağlayan bütün Siirt’te hemşerilerimize din gönüllüsü kardeşlerimize, Basın mensuplarımıza, saygıdeğer hocalarımıza, alimlerimiz de teşekkürlerimizi şükranlarımızı ve saygılarımızı arz ediyoruz’’dedi.

Muhammet Kapıcıoğlu şunları söyledi: ‘’Öncelikle bu zorlu süreçte yanımızda olan dualarıyla gönül bağlarıyla bizlere her türlü desteği sağlayan bütün Siirt’te hemşerilerimize, din gönüllüsü kardeşlerimize, Basın mensuplarımıza, saygıdeğer hocalarımıza, Alimlerimize de teşekkürlerimizi şükranlarımızı ve saygılarımızı arz ediyorum.

Müftü beyin durumu hamdolsun Mevla’ya günden güne yavaş yavaş da olsa iyiye doğru gitmektedir uzun ve tehlikeli bir yolculuktan sonra bizleri bu aydınlığa ulaştıran yüce Mevlaya sonsuz teşekkür ederim ve şükranlarımı arz ediyorum.

Hastane ve doktorlarımızın yapmış olduğu değerlendirmeye istinaden Müftü Bey’in tedavisine ev ortamında devam edilmesine karar verilmiştir. Kendisine Cuma gecesi itibarıyla yani dün akşam ambulanslaTrabzon’da eve naklini gerçekleştirdik ev ortamının tedaviye psikolojik açıdan olumlu katkılar sunması düşüncesiyle öyle bir karar verilmiştir.

Şimdi önümüzde meşakkatli ama umutlu uzun Bir yol bizi beklemektedir. Mevla’mızın yardımı sevenlerimiz’ in Gönüldaşlarımızın duasıyla bugünlere kadar hamdolsun geldik aynı dua ve dileklerimiz de sabırla tedavinin tamamlanması müftü beyin sağlığına kavuşması için sabır ve gayretle mücadeleye devam edeceğiz Allah yar ve yardımcımız olsun.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.