Bu haber kez okundu.

SİİRT İHH BEREKETLİ BİR KURBAN BAYRAMI GEÇİRDİ
banner229

Siirt İHH bu bayram İl içinde 150 yetim çocuk,Yurt dışında da 100 yetim çocuğun bayramlık elbise giymesine vesile oldu.
  Yurt dışında kesilmek üzere 91 kurbanın vekâletini alan Siirt İHH bu bağışların çoğunu Gazze/Filistin için yaptı. Hindistan’da yapılan kurbanların kesimi,konserve yapıldıktan sonra Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırılacak.
   Yurt dışı kurban çalışması kapsamında Siirt İHH yönetim ekibinden Yusuf BİLGEN Azerbaycan‘daki ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtımında bulundu.
  İl içinde de bir kısmının vekâletini alarak kesim yapan Siirt İHH toplamda 300 aileye dağıtılmak üzere kurban eti bağışı aldı.
Kurban etinin büyük kısmını tamamlayan Siirt İHH Kurban etlerinin çoğunu ilimizde yetim çocukları olan ailelere teslim eden Siirt İHH dağıtımı devam ediyor.
Siirt İHH olarak bu vesile ile bu hayırlı faaliyetlerde bizden desteğini esirgemeyen kıymetli halkımıza çok teşekkür ediyoruz .

Yaptıklarını infakların ecirlerini misliyle almalarını Yüce Mevladan niyaz ediyoruz.
Ayrıca İHH ailesi gönüllülerine de çok teşekkürler.
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Sağlık ve afiyetle nice bayramlara kavuşmak ümidiyle hayırlı günler dilerim.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.