Bu haber kez okundu.

Siirt Hatice Bilim Kur’an Kursunda Hatim Sevinci
banner229

Siirt il Müftülüğünce Kur'an'ı bitiren öğrenciler için Ethem Bilim Kur’an kursunda  "Hatim Merasimi" düzenlendi.
Siirt İl Müftülüğü Hatice Bilim 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda eğitim gören minikler, Kur’an’ı  bitirmenin ve hatim etmenin sevincini yaşadı.

Bu kapsamda Siirt  Müftülüğünce Kur'an'ı bitiren  öğrenciler için Hatice Bilim Kur’an Kursunda  "Hatim Merasimi" düzenlendi.

Miniklerin sevincini paylaşan İl Müftüsü Şakir Pinal, "Yavrularımızın Kur'an-ı Kerim'i hatmenin merasimine katılarak onların Kur'an okumalarına şahit olmak heyecanlarına ortak olmak bizleri çok mutlu etmiştir.
4-6 yaş kurslarımızda evlatlarımıza Kur'an-ı Kerim'i ve temel seviyede dini değerlerimizi öğretmeye çalışıyoruz.
Çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim ve değerler eğitimi ile yetişmeleri ailelerinin onlara vereceği büyük bir imkandır. Bu hususta emeği geçen kurs hocalarımıza teşekkür ediyor, yavrularımızı ve ailelerini de göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum.”şeklinde konuştu.

Müftü Pinal 4-6 Yaş sayısı artacak

Siirt il Müftüsü Şakir Pinal, il Merkezinde bulunan 4-6 yaş kur’an kurslarına ilave olarak, 3 yeni Kursun açılması yönünde çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. 

Minik öğrencilerin Kur'an-ı Kerim okuyup ilahiler seslendirdiği program, öğrencilere belge verilmesi ile sona erdi.

Hatim programına il Müftü yardımcısı Ayser Şenyiğit, Hatice Bilim kur’an kursu yönetici ve Öğreticisi Zeynep Yıldız ve veliler katıldı


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.