Bu haber kez okundu.

SİİRT EMNİYETİ, DOLANDIRICILIK OLAYINI ENGELLEDİ
banner229

K.Y. isimli şahıs Bankaya 150,000 TL para yatırmaya çalıştığı esnada Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından para yatırması engellendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İl Emniyet Müdürlüğümüzce “Asayiş Suçlarının Önlenmesine” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde; 05.10.2021 günü Yenimahalle Şehit Halis ŞİMŞEK Polis Merkezi Amirliğine K. YILDIZ isimli şahsın ailesi tarafından kayıp müracaatı için başvurulmak üzere geldiği ve K.Y isimli şahsın telefonun sürekli meşgul olduğu, görüşme halinde olduğu, en son Kurtalan Caddesi civarına gittiği, irtibat kuramadıklarını beyan etmeleri üzerine, yapılan çalışmalar sonucunda K.Y. isimli şahsın görüşme yaptığı şahısların dolandırıcı oldukları tespit edilmiş ve K.Y. isimli şahsın Bankaya 150,000 TL para yatırmaya çalıştığı esnada para yatırması engellenmiştir. Dolandırıcı şahısların yakalanması için Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Asayaiş ve Siber Suçları Şubesi tarafından çok yönlü çalışmalar devam etmektedir.

İl genelinde asayiş olaylarının önlemesine, halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.