Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Kurslarına Bayanlar Yoğun İlgi Gösteriyor
banner229

Siirt Belediyesince başlatılan Mesleki-Teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları devam ediyor.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Siirt Halk Eğitim Merkezi ile birlikte düzenlenen kurslar hafta boyunca devam ediyor. Her türlü imkânın sağlandığı merkezlere gelen kursiyerler uzman eğitmenler eşliğinde ders görüyor. Sezon boyunca devam edecek olan kurslarda, kursiyerler hem meslek öğreniyorlar, hem de aile ekonomilerine katkı sunuyorlar.

ÖNCELİK KADINLARIN

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilimizdeki kadınların sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal yaşamın içine katmak için belediyemiz bünyesinde birçok mesleki ve teknik kursun açıldığını belirterek,  “Belediye olarak bizim önceliğimiz kadınlardır. Kadınlarımızı, sosyal ve kültürel yaşamla buluşturmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

HANGİ KURSLAR VAR?

Yüzme Kursu, Yabancı Dil Kursu, Okuma-Yazma, El Sanatları, Gitar, Piyano, Resim, Plates, Zumba, Step Aerobik, Halk Oyunları, Kuran- Kerim, Aklı ve Zekâ oyunları, Bilgisayar, Dikiş- Nakış, Uygulamalı Tiyatro, Bağlama, Keman, Çini İşlemeciliği, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına kadar pek çok farklı alanda kurslar düzenleniyor.

Kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı, Orhan Doğan Parkı - Kadınlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’ne başvurabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.