Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Uyardı;Gelişi Güzel Moloz,Çöp Dökmeyin!
banner229

Siirt Belediyesi, izinsiz inşaat atıklarının tespiti ve denetimi için, çöp toplama saatleri dışında ve işyerlerinde veya evlerde gerçekleştirilen tadilatlar sonucu ortaya çıkan atıkların kamuya açık alanlara atılmasının önüne geçilmesi için Siirt Belediyesine ait olan 0 535 016 05 44 nolu Whatsapp hattına talep ve şikâyetlerin iletilmesinin önemli olduğu vurgulandı.
İnşaat atıklarının kontrolsüz bir şekilde atılması, çevre kirliliğine ve şehir estetiğinin bozulmasına neden olmaktadır. Bu nedenle, Siirt Belediyesi'nin WhatsApp hattına yapılan bildirimlerle birlikte, bu tür suistimallere karşı mücadele etmek ve şehir hijyenini korumak için önemli bir adım atılmış olacak.
Vatandaşlarımızdan gelen bilgileri değerlendirerek çevre sağlığı konusunda daha etkin bir denetim sağlayacağız. Kamu düzeninin ve şehir hijyeninin korunması için vatandaşlarımızın desteğinin bizler için önemli ve değerlidir.
Vatandaşlarımızı 0 535 016 05 44 nolu WhatsApp hattını aktif olarak kullanmaya davet ediyoruz.
Her şey daha yaşanabilir bir Siirt için….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.