Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Tekerlekli Sandalye Dağıtımlarına Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, özel birey vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla tekerlekli sandalye dağıtımına devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Siirt Belediyesi, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal yaşama katılımlarını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında, Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, Kooperatif Mahallesi’nde ikamet özel bireyi evinde ziyaret etti.
Başkan Alağaş, vatandaşın talep ettiği tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Aile ile bir süre sohbet eden Başkan Alağaş, engelli vatandaşların ihtiyaçlarına duyarlı olmanın ve onların sosyal hayata katılımlarını desteklemenin önemine dikkat çekti.
Özel birey tekerlekli sandalyeye kavuştuğu için mutluluğunu dile getirerek, Başkan Alağaş’a teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.