Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Hastaneler ve Sağlık Kuruluşlarını Aralıksız Dezenfekte Ediyor
banner229

Siirt belediyesi dezenfekte ekibi vatandaşların sağlığı için canla başla çalışıyorlar.

Siirt Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle yürütülen çalışmalar kapsamında dezenfekte çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ekipler son olarak; Özel Hastanelerin çevresini, Aile Sağlık Merkezleri, Diyaliz Merkezi ile otogarın içi ve çevresini ilaçlı suyla yıkayarak dezenfekte ettiler.

Özel kıyafetli ekipler tarafından titizlikle yapılan mikroorganizmalara yönelik dezenfeksiyon çalışmalarının ara vermeden devam edeceği bildirildi.

Siirt Belediyesi yetkilileri, Belediye olarak çok yoğun ve etkin bir şekilde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek: ‘’Bu noktada ciddi bir inisiyatif aldık. Şehrimizde neredeyse dezenfekte etmediğimiz yer kalmadı. Çalışmalarımızı belirlenen yerlerde özenle sürdürüyoruz.’’Dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.