Bu haber kez okundu.

Siirt AK Kadınlar Hastanede Yatan Çocukları Sevindirdi
banner229

Siirt AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan çocukları ziyaret edip sevindirdiler.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hasta çocukların yüzünü güldüren AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretten ve unutulmamaktan çok memnun olduklarını dile getiren hastanede yatan çocukların yakınları "Hastanede olduğumuz için unutulmuş olabileceğimizi düşünmüştük. 

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatının çocuklarımızı unutmamış olması, ziyaret edip sevindirmeleri bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Çocukların toplumda açan bir çiçek ve geleceğimiz olduğuna dikkat çeken AK Kadınlar, "Yüreğimizi dolduran, sevgimizi verdiğimiz, umudumuz, geleceğimiz olan çocuklarımızın eğlenmek, mutlu olmak en doğal hakkıdır.
Sağlık sorunları nedeniyle hastanede yatan çocuklarımız için böyle bir program gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Çocukların aileleri ile de sohbet eden AK Kadınlar, ziyaretin yanında verdikleri hediyeler ile çocukların hasta psikolojisinden uzaklaşmalarına ve moral bulmalarına vesile oldular.  




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli 4 ay önce

ak parti ancak çocukları kandırır siirte yaptıkları atamadan sonra siirte oy yok onlara